Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Christine Headwear

Herunder finder du flotte, sofistikerede og stilfulde hovedbeklædninger fra det danske brand Christine Headwear, også kendt som House of Christine. Christine Headwear er et velkendt mærke, som har ry for at lave hovedbeklædninger af høj kvalitet. I udvalget herunder finder du både tørklæder, turbaner og pandebånd til hver en smag. Hovedbeklædningerne findes også i børnestørrelser, så de mindste også kan føle sig smarte.

Læs mere...

Sort by
Display per page
YOGA TURBAN, PRINTED, GARDEN PINKS
20000796
Bambus-viskose
€43.00
YOGA TURBAN, PRINTED, AUTUMN BLUES
20000795
Bambus-viskose
€43.00
YOGA TURBAN, PRINTED, PAISLEY SWIRLS
20000794
Bambus-viskose
€43.00
YOGA TURBAN, PRINTED, CARAMEL GRAPHICS
20000793
Bambus-viskose
€43.00
YOGA TURBAN, PRINTED, PATCHWORK LEO
20000792
Bambus-viskose
€43.00
AURELIA HAT, WOOLY GREY
15330827
Denne charmerende Aurelia hat er i en flot musegrå melangefarve. Hatten er en filtede lammeuldshat.
€74.00

Hovedbeklædning til enhver anledning fra House of Christine

Din hovedbeklædning kan have lige så stor en betydning, som det tøj du tager på, og det er derfor vigtigt at have en til enhver anledning og ikke mindst aktivitet. Din hovedbeklædning kan let være en kreativ del af dit look. Turbaner og tørklæder kommer i utallige farver, mønstre og materialer, så der er nok at vælge i mellem.

Christine Headwear leverer både farverige hovedbeklædninger med flotte print og sofistikerede mønstre, så du rigtig kan få lov at skinne – men også turbaner, tørklæder og pandebånd i mere neutrale og nedtonede udgaver, som kan passe til det meste. Kort sagt - en farve og et mønster til enhver anledning.

 

Bredt udvalg til alle sæsoner

Men udseende er jo ikke alt, det ved vi. Danmark er et land med meget ustadigt vejr og med sæsoner, som skifter, hvilket din hovedbeklædning skal kunne følge med til. Når vinden tager til og mørket falder på, er det vigtigt med en hovedbeklædning af tykkere og varmere materiale, og når solens stråler bager skal hovedet ikke overophedes under stoffet.

Christine Headwear har turbaner og tørklæder af mange forskellige materialer, som både dækker det kolde og varme klima uden at gå ned på det flotte og sofistikerede udtryk. Vælg derfor både din turban eller dit tørklæde ud fra både mode og funktion, så du både får komfort, kvalitet og klasse.

Filter by:

Clear All