Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Christine Headwear

Herunder finder du flotte, sofistikerede og stilfulde hovedbeklædninger fra det danske brand Christine Headwear, også kendt som House of Christine. Christine Headwear er et velkendt mærke, som har ry for at lave hovedbeklædninger af høj kvalitet. I udvalget herunder finder du både tørklæder, turbaner og pandebånd til hver en smag. Hovedbeklædningerne findes også i børnestørrelser, så de mindste også kan føle sig smarte.

Læs mere...

Sorter efter
Vis per side
SHAKTI TURBAN
1510-01671
Bambus-viskose
379 DKK
B.B. BRIANA CAP, SUN
1492
Uld/Polyester med 37.5®Technology
499 DKK
MALI STRAW HAT, NATURFARVET
1501-0737
Raffia m. bomuldsfoer
499 DKK
BRIANA CAP, SUN, MOONLIGHT GREY
1516-0774
Supima Bomuld
399 DKK
BRIANA CAP, SUN, LIPSTICK RED
1516-0725
Supima Bomuld
399 DKK
LOTUS TURBAN, PRINTED, BRIGHT FLOWER GARDEN
1008-0756
Bambus-viskose
379 DKK

Hovedbeklædning til enhver anledning fra House of Christine

Din hovedbeklædning kan have lige så stor en betydning, som det tøj du tager på, og det er derfor vigtigt at have en til enhver anledning og ikke mindst aktivitet. Din hovedbeklædning kan let være en kreativ del af dit look. Turbaner og tørklæder kommer i utallige farver, mønstre og materialer, så der er nok at vælge i mellem.

Christine Headwear leverer både farverige hovedbeklædninger med flotte print og sofistikerede mønstre, så du rigtig kan få lov at skinne – men også turbaner, tørklæder og pandebånd i mere neutrale og nedtonede udgaver, som kan passe til det meste. Kort sagt - en farve og et mønster til enhver anledning.

 

Bredt udvalg til alle sæsoner

Men udseende er jo ikke alt, det ved vi. Danmark er et land med meget ustadigt vejr og med sæsoner, som skifter, hvilket din hovedbeklædning skal kunne følge med til. Når vinden tager til og mørket falder på, er det vigtigt med en hovedbeklædning af tykkere og varmere materiale, og når solens stråler bager skal hovedet ikke overophedes under stoffet.

Christine Headwear har turbaner og tørklæder af mange forskellige materialer, som både dækker det kolde og varme klima uden at gå ned på det flotte og sofistikerede udtryk. Vælg derfor både din turban eller dit tørklæde ud fra både mode og funktion, så du både får komfort, kvalitet og klasse.

Filter by:

Clear All