Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Søg
Filters

Find den rette paryk

Leder du efter den paryk, der passer perfekt til dig? I Parykhuset har vi et stort udvalg af parykker, som kan imødekomme ethvert behov. Vi tilbyder alt fra maskinfremstillede til individuelt fremstillede parykker – og vi kan opfylde alle ønsker, når det kommer til farver og frisurer. Vores parykker er både af fiberhår og ægte hår, og begge typer har sine fordele og ulemper. Priser for fiberhår kan variere meget, men starter typisk fra 2000,- til 4500,- kroner. Parykker af ægte hår koster fra 6500,- kroner.

 

Rød håret paryk fra Parykhuset Kort lyshåret paryk fra Parykhuset Lang lyshåret paryk fra Parykhuset

 

Stort udvalg af parykker

Ved længerevarende eller et permanent hårtab kan du få fremstillet din paryk efter en måltagning. Din paryk bliver fremstillet nøjagtig efter dit hovedmål, og du vælger helt selv hvilken farve, intensitet og længde, du ønsker. Fremstillingen kan laves som helparyk, delparyk, toupe eller en hårdel – afhængig af hårtabets omfang. Dette sikrer dig en 100 % tilfredsstillende pasform og løsning.

 

Vælg din paryk i trygge omgivelser

I parykhuset er du i trygge hænder. Vi er specialister i parykker med baggrund i frisørbranchen og med masser efteruddannelse bag os. Og med den erfaring er det vores fineste opgave at finde den rigtige hårløsning til dig. Dette kræver, at du føler ro og tryghed, hvilket vores omgivelser giver dig. Du prøver parykkerne i vores lukkede kabiner, og der er afsat god tid til afprøvning af paryk og hovedbeklædninger (hvis det ønskes). Tag gerne en pårørende med. Dette kan være en god hjælp og støtte.

 

Køb din paryk online

Du har som noget nyt også mulighed for at købe din paryk online i vores shop. Har du ikke kendskab til parykker i forvejen, kan du altid skrive til os for information. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ved dit køb af paryk fra vores webshop medfølger 1 stk. parykstativ og 1 stk. parykbørste, samt en gratis tilretning af parykken indenfor en måned fra modtagelse af din paryk. Læs vores beskrivelser samt størrelsesguiden grundigt, inden du bestiller.

 Parykhusets salon

Vi leverer parykken hurtigt

I nogle tilfælde skal man bruge en paryk hurtigt. Det kan være, du skal i et behandlingsforløb for kræft, hvor hårtab kan være en af bivirkningerne. Med vores store lager vil du som oftest kunne få din paryk med dig hjem med det samme – ellers kan vi som regel levere den inden for ganske få dage. Ved udlevering af parykken får du også udleveret det rette udstyr, du skal benytte til din paryk. Samt en række gode råd, om hvordan du plejer din paryk. Vi tilretter og passer parykken til med det samme, så den kan tages i brug samme dag.

 

Parykker for dig med eller uden hårtab

Parykker er for alle – også til dig uden et hårtab. Uanset din årsag til paryk vil du altid blive mødt med en yderst professionel rådgivning til dit valg af hårløsning. Vi hjælper dig hele vejen, og giver dig den korrekte hjælp og vejledning til håndtering og pleje af din paryk.

I Parykhuset har vi stor fokus på diskretion. Så hvis du ønsker at få sendt din pakke på en diskret måde, hvor afsender ikke er synlig, så skriv det blot under bemærkninger ved din bestilling og betaling.

 

Kontakt os

Er du i tvivl om, hvilken paryk der er den rette for dig? Tøv aldrig med at ringe eller skrive! Hvis du ønsker at høre mere, så ring og bestil en gratis og uforpligtende konsultation på tlf. 66 14 07 06. Vi står klar med professionel vejledning og rådgivning, så du kan finde den rette paryk.