Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Søg
Filters

Almen hårtab

Mange oplever at miste store mængder af deres hår en eller flere gange i løbet af et liv – både mænd og kvinder. At leve med et hårtab er for mange forbundet med en stor belastning og kan næsten være invaliderende for enkelte.

har du problemer med hårtab?

Hårtab hos kvinder og mænd – hvad skyldes det?  

Hårtab hos kvinder såvel som mænd kan skyldes rigtig mange ting, og det kan oftest også være svært at finde årsagen herfor. Men ikke desto mindre ses det hyppigt.

Vi mister mellem 50-150 hårstrå hver eneste dag. Så en børste, der fyldes med hår hver dag, er ikke ualmindeligt, og hvert 7 år vil alt vores hår være skiftet ud. Men der er nogle ting, der kan være med til at bevirke, at vi mister håret mere.

Stress er efterhånden en velkendt årsag til ekstraordinært hårtab. Det vil som regel være forbipasserende, men efter et længerevarende forløb med stress, kan der gå længere tid, før hårtabet går i sig selv igen. Medicinsk behandling har som ofte også hårtab med på listen i indlægssedlen. Også stofskiftesygdom, forhøjet østrogen, Alopecia, hormoner, overgangsalder og meget mere kan være årsag til hårtab. 

Hvordan behandler man hårtab?

Der findes desværre ikke mange behandlingsformer for hårtab – og kun få med gode resultater. Hvis du selv begynder at opleve øget hårtab, skal du altid opsøge egen læge. Din læge kan sende dig videre til en hudspecialist, som måske kan give dig de svar, du søger, ud fra nogle prøver.

Det er altid en god start at kigge på ens hårprodukter og hårvaner. En shampoo med højt indhold af silikone, kan medføre hårtab, hvis den lukker tilstrækkeligt for ilttilførslen i hovedbunden. Det samme gælder et stort forbrug af tørshampoo. Tørshampoo er et fantastisk produkt, som kan erstatte en hårvask. Men det er ganske enkelt misforstået at bruge tørshampoo som erstatning for hårvask i flere dage og værste fald uger. Tørshampoo i store mængder vil lukke total for ilttilførslen, som direkte vil forårsage et hårtab. Benyt kun tørshampoo i moderate mængder.

behandling af hårtab - før billedebehandling af hårtab - efter billede

 

Hårfibre ved hårtab og tyndt hår

Ved hjælp af såkaldte hårfibre kan man kamuflere et hårtab eller tyndt hår. En hårfiber indeholder et naturligt kreatinprotein, som også spores i vores eget hår. Hårfibren lægger og binder sig på hårene, og får derved håret til at syne kraftigere. Produktet er økologisk, og ved hjælp af den lille pumpe er den let at påføre på håret. Du kan købe og læse mere om vores Kur mod Hårtab her

Produkter mod hårtab

I parykhuset arbejder vi ikke med kommercielle produkter, som lover dig håret tilbage. Vi arbejder i langtidssigtede løsninger, som afhjælper dit tab med det samme. Under kategorien services kan du læse meget mere om vores mange hårløsninger – som både tæller parykker, toupeer og extensions. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Både pr. telefon på 66140706 og i vores Chat.