Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Vinterhuer

Her på siden finder du de flotteste og bedste hovedbeklædninger, til når vinteren rammer og det kolde vejr tager til. I udvalget er der både turbaner, huer og tørklæder af kraftigere materialer, så du kan holde varmen på de kolde dage. Derudover er flere af produkterne udviklet til udendørs brug, så både materiale og model er bedre egnet til vind og vejr.

Læs mere...

Sorter efter
Vis per side
Zoya Turban, Printed, Pastel Tie Dye
1524-08531000
Moderne turban med frisk twist
320 DKK
Christine poncho, Brown Harmony
1548-0907
70% Wool, 30% Cashmere
1.399 DKK
Christine poncho, Charming Greys
1548-0906
70% Wool, 30% Cashmere
1.399 DKK
Hazel knitted hat, Charming Greys
1547-0906
70% Wool, 30% Cashmere
599 DKK
Hiver knitted hat, Rose
1372-0572
399 DKK

En vinterhue er ikke blot en vinterhue hos Parykhuset

En vinterhue i sig selv er et vidt begreb og bruges om mange forskellige produkter indenfor hovedbeklædninger. De fleste klassiske vinterhuer er ikke tiltænkt huer til kræftramte og folk der oplever hårtab, men blot den gængse befolkning, hvor en stor del har fuld behåring på toppen. Denne faktor har en direkte effekt på både materiale og effekt, da produktet laves ud fra et udgangspunkt om at være en tilføjelse frem for den bærende varmekilde. Udover at være varmekilde er klassiske huer heller ikke designet ud fra at være i direkte kontakt med huden eller hovedbunden, hvilket også gør en forskel i valg af materiale. En vinterhue hos parykhuset har derfor et helt andet fokus.

 

Parykhusets vinterhuer er ikke blot huer, men er hovedbeklædninger som kan bruges, når temperaturen falder. De er ikke blot et ekstra lag mod kulden, men ofte det eneste lag. Derfor skal både modellen og udtrykket være gennemtænkt.

 

Mange af vinterhuerne her på siden er turbaner og tørklæder af tykkere og varmere materiale, for at sikre en god pasform og en gennemtænkt løsning, hvor du både ser smart ud, beholder dit tørklæde-look på de kolde dage, og hvor du ikke fryser.

 

Lad os være ærlige - det er ikke let at finde en hue at tage på over et tørklæde eller en turban, så derfor skal de kunne fungere, som en hue ville.

 

Du finder også traditionelle vinterhuer i form af en lille bomuldshue, lun kasket, lækker strik og endda en beret! Skifter du dermed mellem paryk og hovedbeklædning vil du også kunne finde vinterhue til parykken.

 

Det anbefales generelt at håndvaske turbaner og tørklæder i stedet for maskinvask. Derudover er det en god idé at vaske dem i god tid, da særligt de tykkere turbaner og tørklæder har ekstra lang tørretid.

Filter by:

Clear All