Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Toupe

Er du som mand plaget af et uønsket hårtab, så kan du nemt og smertefrit få mere hår. Med Hår for livet by Toftild får du din ønskede hårpragt tilbage på den mest naturtro måde, der findes. Takket være udviklingen på området, kan det i dag lade sig gøre få lave en flot og naturlig løsning til mænd, der lider af hårtab. En toupe giver dig håret tilbage på få timer.

 

Toupe til mænd før billede Toupe til mænd efter billede  

 

Toupe til mænd

Med en toupe til mænd har du muligheden for at få det hår, du drømmer om. Vi tilbyder løsninger, som passer til din økonomi og livsstil. Derudover findes der forskellige monteringsmetoder, som netop kan være med til at give dig den bedst mulige oplevelse af dit nye hår.

Mulighederne for påsætning af toupe er mange. Du kan vælge mellem den klassiske og fleksible løsning, hvor toupeen påsættes med medicinsk tape eller clips. Dette vil spare dig for mange servicebesøg i Parykhuset og der med også penge. Hertil følger naturligvis et grundigt kursus, samt et start ”hjemmekit”, så du kan betjene dig selv.

En anden mulighed er påsætning med en specialudviklet hudlim. Hårdelen bliver limet direkte på huden, hvor den sidder fast i en begrænset periode (ca. 4 uger). Ved denne løsning skal du altså ca. hver 4 uge til et servicebesøg hos Parykhuset. Et servicebesøg indebærer at håret tages af, renses, påsættes og styles igen.

Et servicebesøg varer ca. 1,5 time.

 

Løsningen på dit hårtab

priserne afhænger meget af hvilken hårløsning, du vælger.

En standardtoupe koster 3700,-. I langt de fleste tilfælde er en standardmodel strækkeligt. De fås i så mange farver, at det altid vil være muligt af finde en der passer din hårfarve.

Et servicebesøg på ca. 1,5 time hos Parykhuset koster 850,-. Hårdelen tages af, bliver renset, påsættes og styles igen.

 

Gratis konsultation i Parykhuset

Overvejelser og spørgsmålene kan være mange, når man overvejer en beslutning som denne. Du er derfor altid velkommen til at bestille tid til en gratis og uforpligtende konsultation. Dette vil forhåbentlig hjælpe dig til at træffe den rette beslutning. Vi vurderer dit hårtab og sammensætter sammen den rigtige løsning for dig.

Hvis der skal bestilles hår hjem, påkræves et depositum på 1200,-. Beløbet modregnes naturligvis når ydelsen er leveret. Ved udeblivelse eller afbud inden for mindre end 24 timer før aftale tilbagebetales depositum IKKE!