Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hatte til kvinder

Hatte er en utrolig alsidig form for hovedbeklædning og kommer i et utal af forskellige styles. En hat kan give et helt nyt udtryk til din stil og samtidig skåne en sart hovedbund. Hos Parykhuset finder du et stort udvalg af hatte til damer, så du kan finde præcis den, der passer til dit behov og din stil. Hos os finder du både hatte, huer, turbaner mm. i en uovertruffen kvalitet, så du kan slappe af og nyde tilværelsen, uden at du skal bekymre dig om en hat, der ikke sidder, som den skal. Du finder din næste damehat her på siden.

Sorter efter
Vis per side
Pandora - Boho Cap, Pink Bouclé Symphony
3021-0908
Fabelagtig og behagelig cap i sparkle mønster
419 DKK
Annie V. Bucket Hat, Dark Taupe
15250780
Chic og skånsom version af bøllehatten
320 DKK
SURYA SUMMER STRAW HAT, NATURE AND WHITE
12470736
Smuk stråhat i naturfiber!
399 DKK
Surya Summer Staw Hat
1247
Den smukke og sofistikerede Surya stråhat er helt perfekt til de varme sommermåneder.
399 DKK
B.B. Bella Cap, Sun
1328
En solkasket med fine lag
499 DKK

Hatte er et oplagt alternativ til paryk

Hvis du mangler et alternativ til en paryk, kan du med fordel overveje at skifte med en hat. Selvom parykker er naturtro og lavet af ægte hår, så er parykker ikke for alle. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af hatte til kvinder, så alle kan finde det produkt, der passer til dem. Måske er du typen, der bruger paryk, men nogle gange mangler du en anden måde at udtrykke dig på? Her vil vores udvalg af hatte til damer være værd at kigge på.

Stort udvalg af hatte til kvinder

Hattene i vores sortiment kommer i mange varianter, materialer og design. Uanset om det er koldt eller varmt i vejret, så kan du finde en hat, der passer. Hos Parykhuset har vi damehatte til alle anledninger. Du finder hatte med farverige og moderne prints, eller mere sofistikerede og neutrale hatte. Hvad enten du er til den ene eller anden stil, kan du se vores store udvalg her på siden.

Vores hatte er lavet i lækre materialer i høj kvalitet, der sikrer dig 100 % tilfredsstillende komfort og pasform. Du finder hatte til dit behov og din stil til en pris, hvor alle kan være med.