Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hår Accessories

I Parykhuset kan vi tilbyde en hel verden af håraccessories og hårdele, som du kan bruge til hverdag eller til en festlig lejlighed. Giv din frisure et nyt look med håraccessories og løse hårdele. Lad dig ikke begrænse af én enkelt hårdel, men slå dig løs og få det hår, du ønsker hver eneste dag!

Sorter efter
Vis per side
Caipi
40001212
Flot krøl, 38-42cm
625 DKK
Prosecco
500012345
Prosecco er et must have, 28-32cm
625 DKK
Hugo
50001234
High Heat Fiber, 38-50cm
625 DKK
Piccolo
5000123
En knold så smuk!
625 DKK
Grog
4048924112932
Grog, Pjusket, 7-13cm
250 DKK
Aqua
4048924615400
High Heat Fiber, 40-47cm
625 DKK

Løse hårdele til enhver kvinde

Løse hårdele er ikke parykker, men enkelte dele af hår som bliver integreret med dit eget hår, hvilket får det til at se både mere fyldigt og sundere ud. 

 

Om du ønsker langt hår den ene dag, en stor fyldig knold den anden og lækre krøller den tredje dag, skal ikke begrænse dig. Kort sagt; der er rigtig mange muligheder med løse hårdele.

 

Alle vores løse hårdele fås i mange forskellige hårfarver, nuancer og hårtype, så der vil med garanti være noget, der passer perfekt til dig dig og det look, du ønsker. Hårdelene er enten med elastik, silicone eller med clip-in. De enkelte hårdele kan påsættes på meget kort tid.

 

Find hårtilbehør på Parykhuset.dk

Foruden de løse hårdele finder du også bløde hårbøjler og hårbånd med elastik, hvorpå der er påsat hår langs kanten. Hårbåndene er både dekorative samtidig med, at de er nemme at bære, eksempelvis under en kasket eller alene som en let hat.

 

Lider du af tyndt hår eller hårtab i områder, så kan både de løse hårdele såvel som et hårbånd være oplagt. Er problemet omkring ved nakken/baghovedet, kan du med fordel bruge Grog eller Gin. Du sætter dit hår op i en knold og påsætter hårdelen. Dette gør, at man skjuler hårtabet og samtidig får en fyldigere knold. 

Så nemt får du håret tilbage med en hårtop

En hårtop dækker over hårtab på mange stadier, men fungerer også som en håraccessory, hvis du drømmer om at skifte look, når du går i byen eller blot ønsker et mere fyldigt hår. En topper kan sidestilles med extensions, som også integreres med dit eget hår.

Den kan nemt clipses fast i dit eget hår med små clips. Hårtoppen er derfor en særdeles fleksibel og nem løsning mod hårtab eller til dig, der blot ønsker lidt mere volumen. Alternativt kan den også tapes direkte på huden med medicinsk hudtape. Med denne løsning sidder hårtoppen permanent fast i en periode på ca. 4 uger.

 

Lad os guide dig mod den rette hairtopper

Hos Parykhuset er vi specialister i alle løsninger mod hårtab og derfor også hårtoppe. Vi tilpasser din hårtop, så den falder naturligt ind i dit eget hår. Derudover får du selvfølgelig også grundig vejledning i påsætning samt vedligeholdelse af din hårtop.

Med hairtopper får du mere hår og volumen, du kan skifte look, prøve pandehåret af – og det bedste af det hele er, at du kan gøre det, lige når det passer dig. Du vil elske den ekstra fylde, som en topper giver dig!

 

Vil du vide mere om løsninger mod hårtab?

Ring på 66 14 07 06 for at høre mere, eller læs mere om vores hårløsninger her: parykhuset.dk