Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Bambushue

Med en bambushue får du et utrolig lækkert produkt, der er fantastisk at have på. De fås i et utal af styles, så du kan vælge præcis den bambushue, der passer til din stil. Vores udvalg af bambushuer er lavet af et unikt materiale. De føles lette, bløde og behagelige at have på, og er samtidig utroligt smukke. Du kan finde vores store udvalg af bambushuer her på siden.

Sort by
Display per page
SHAKTI TURBAN
1510-01671
Bambus-viskose
€51.00
EMMY V TURBAN; STRUCTURE W/PLISSÉ, BEIGE W. GOLD
15230776
Polyester m. bambus-viskose foer
€43.00
ZOYA V TURBAN, PRINTED, CLOUDY BLACK
15240779
Bomuld/Polyamid m. bambus-viskose foer
€43.00
LUNA V TURBAN, DARK BLUE PLISSÉ
15270791
Polyester m. bambus-viskose foer
€43.00
LUNA V TURBAN, SUMMER TAN STRIPES
15280775
Polyester m. bambus-viskose foer
€43.00
LOTUS TURBAN, PRINTED, BRIGHT FLOWER GARDEN
1008-0756
Bambus-viskose
€51.00 €31.00

Hvorfor er en bambushue et godt valg?

Bambus er et bæredygtigt og miljøvenligt materiale, der har den egenskab, at det som tekstil, er utrolig behageligt og er fugtabsorberende. Derfor fungerer bambus rigtig godt som hovedbeklædning, da de mange gode egenskaber giver nogle helt unikke huer. Bambus føles let på huden og lader huden ånde, så man selv på en lun sommerdag kan tage en bambushue på.

Der udover er bambusmaterialet svedabsorberende og holder hovedet tørt ved temperaturregulering, så du kan have huen på i mange timer uden at det føles generende. Bambushuer er ikke bare behagelige og lækre at have på, for selvom huerne er lavet i et fantatisk blødt materiale, er det også utrolig slidstærkt.

 

Skånsomt, komfortabelt og oplagt ved hårtab

Bambus er et meget brugt materiale i huer og kyser til babyer, da deres fine hår og hovedbund kræver et lettere og mere blødt materiale for at skåne det lille hoved. Derfor er lige præcis bambusmaterialet også et rigtig godt materiale at bruge til huer til kræftramte, da både hud og det nye hår kan være mere sårbart end sædvanligt. På den måde skånes hovedbunden samtidig med at nye fine hår, som måske er på vej, også får en blød landing.

Oplever du en sart hovedbund, eller døjer du med svingende temperatur, vil en bambushue være et rigtig godt bud på en god hovedbeklædning for dig. Med det bløde og temperaturregulerende materiale får du en god hue, som er behageligt for lige præcis for dig.

Det anbefales at vaske bambushuer i hånden, da maskinvask slider på materialet.

Filter by:

Clear All