Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Søg
Filters

Tilskud til Paryk

Vidste du, at din kommune kan yde tilskud til køb af paryk? Lider du af hårtab, kan du søge om tilskud til din paryk eller anden hårløsning – og ofte betales denne helt. Uanset om dit hårtab er varigt eller forbipasserende, kan du få bevilget en hårløsning, der imødekommer de behov, du har. Tilskuddet til 1 stk. paryk er maks. 3745 kroner inkl. moms eller maks. 1414 kroner inkl. moms til hovedbeklædninger.

 

Tilskud til paryk - ParykhusetTilskud til paryk - Parykhuset

 

Få et paryktilskud bevilget

Hvis dit hårtab er forårsaget af kemoterapi, og dermed er et forbipasserende hårtab, skal du henvende dig til din tilknyttede kræftafdeling og bede dem om en rekvisition. Denne vil give dig tilskud til en paryk eller hovedbeklædning. Du kan læse mere under kemopatient.

Ved et varigt hårtab kan du søge tilskud til paryk gennem din kommune. Dette sker elektronisk på borger.dk og under såkaldte ”kropsbårne hjælpemidler”.  Det er din kommune, der afgør, om du er berettiget til tilskud til paryk.

 

Brug dit paryktilskud i Parykhuset

Er du berettiget til paryktilskud, så har du samtidig frit leverandørvalg. Det er uanset, hvor i landet du bor, og uanset hvilken kommune der uddeler dit tilskud. Dette betyder, at du kan anvende Parykhuset som din leverandør, selvom der står en anden på din bevilling. Dette gælder også brug af rekvisitioner. Som noget helt nyt kan du nu også betale med din rekvisition i vores webshop. Vælg ”betal med rekvisition” under betaling, og vedhæft din rekvisition som en fil.

 

Vejledning om tilskud og parykpriser

Vi har igennem mange år haft et godt og tæt samarbejde med flere af landets kommuner. Vi er dig gerne behjælpelig med at søge om økonomisk støtte, hvis du lider af et varigt hårtab forårsaget af f.eks. Alopecia, endt strålebehandling og meget mere.

OBS! Husk din rekvisition skal være underskrevet. 

Kontakt os på tlf.: 66140706