Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Kasketter til kvinder

En kasket er en unik måde at udtrykke sin stil på. I dag er en kasket blevet en accessory som de fleste kvinder har i deres garderobe. Hos Parykhuset har vi et stort udvalg af kasketter til kvinder, så du kan finde præcis den kasket, der passer til dig. Du kan fuldende din stil med en damekasket, og samtidig skåne din sarte hovedbund. En kasket kan skygge for solen på en varm sommerdag, så ansigtet også får beskyttelse, og du kan passe på din hud. Du finder vores udvalg af dame kasketter her på siden.

Sorter efter
Vis per side
Bb. Briana Cap - Sun, Feather Beige
5711817012326
Stilfuld solbeskyttelse med temperaturregulation
499 DKK
Candra Night Cap, pink
124157
199 DKK
Petite Kangaroo - Sun Cap, Black Iris
1459-0655
Smart Sun Cap
329 DKK
Surya Summer Staw Hat
1247
Den smukke og sofistikerede Surya stråhat er helt perfekt til de varme sommermåneder.
399 DKK
B.B. BELLA CAP, SUN
1328
En solkasket med helt særlige egenskaber!
499 DKK
Chandra Night Cap
1189
Åndbar og fugtabsorberende nathue, der holder hovedet varmt og beskyttet hele natten.
219 DKK

Kasketter med fuld fokus på komfort

Kasketter til kvinder er mere end bare en hovedbeklædning, de er en del af din personlige stil. Vi forhandler flere forskellige slags kasketter, så du kan vælge den model, farve og stil, der passer lige netop dig. Vores kasketter er lavet af nøje udvalgte materialer, der sikrer komfort og pasform, så du kan nyde at have en lækker kasket på, uden at bekymre dig om det bliver for varmt eller ubehageligt i længden.  

Kasketter til mange anledninger

Hos Parykhuset forhandler vi kasketter, der har et lækkert sommerligt look. Nogle modeller er lavet som en stråhat med kasket look, og er et perfekt bud på en hovedbeklædning til de varme sommerdage. Her får du både beskyttelse af hovedbund og skygge til den sarte ansigtshud, så du trygt kan begive dig ud på solrige dage.

Du finder også kasketter til damer med et mere klassisk look, der både giver et feminint og sporty look til din stil. Kasketterne kan bruges til køligere dage, hvor solen også skinner, her giver de skygge til ansigtet og varme til hovedet.

Alle vores kasketter til kvinder er behagelige og lækre at have på. Vi har et bredt udvalg af lækre styles, så du kan finde netop den, der passer til dig. Du finder din næste damekasket her hos Parykhuset.