Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Søg
Filters

Om os

Velkommen til Parykhuset

parykhusets facade Hos Parykhuset har vi mange års erfaring inden for alternative hårløsninger. Siden åbningen i 1967 har butikken være én af Danmarks førende specialforretninger på området og haft kunstigt hår som fokus. Parykhuset går ikke på kompromis med kvaliteten - hverken i produkt eller arbejde. Derfor sørger vi altid for at holde os ajour med, hvilken udvikling der sker i feltet af alternative hårløsninger. Hos os vil du blive mødt med professionelle kompetencer og stor erfaring på et område, der kan ske at være nyt for dig.

Bestil tid til en gratis konsultation hos en af vores hårspecialister! Ring på 66140706  

 

Professionel behandling i trygge rammer

Vi tilbyder konsultationer i individuelle, afskærmede båse hvor du og dine nærmeste trygt og diskret kan finde den bedste løsning til dig.

 

Moderne løsninger i en historisk butik

Parykhuset er en del af hjertet i Odense - både historisk og i moderne tider. Parykhuset har ligget på Vesterbro 7 siden salonen først åbnede i 1967, og selvom interiøret har ændret sig en del med årene, så får du altid samme gode service fra erfarne hårspecialister, som sætter en dyd i at flytte sig med tiderne og leve op til butikkens arv og gode navn.

Mød vores team

I Parykhuset kan du føle dig tryg, da du er i de bedste hænder. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse bag sig, samt efteruddannelse og kurser inden for parykker og andre alternative hårløsninger. Vi er kendte med samtlige løsninger, samt den nyeste udvikling på markedet. I vores rolige og trygge omgivelser har vi hjulpet mange forskellige mennesker gennem årene med at finde den rette hårløsning.

Ved dit besøg i Parykhuset vil du blive mødt af Ingelise og Lene.

 

Ingelise

 

Ingelise startede som ansat i Parykhuset i 1973, og overtog i 1985 Parykhuset selv. Hun har som ejer af forretningen gennem mange år tillagt sig en helt utrolig erfaring inden for alle løse hårdele. Hun har deltaget i et utal af kurser i både ind – og udenlands, og har hele 50 års erfaring som hårspecialist.

 

Lene


Lene
er frisør/hårspecialist i Parykhuset. Lene har været ansat i Parykhuset siden 2015, og har ligeledes deltaget i flere kurser. Lene har en særlig evne til at se muligheder, og med hendes kreativitet og klippeevne er hun fantastisk til tilpasning af parykker og integrering af løse hårdele med kundens eget hår. Lene har efteruddannelse i makeup og er dig altid behjælpelig med gode råd, tips og tricks.

 

Jane

Jane er som regel den person du får i røret når du ringer herind. Hun sidder til dagligt med tidsbestillinger, marketing, indkøb og den administrative del hos Parykhuset, så har du spørgsmål til vores webshop, bestillinger eller praktiske ting, er det hende som vejleder dig.

 

Hos os er gode råd ikke dyre!

Skulle du sidde inde med spørgsmål, så tag gerne kontakt eller se vores Ofte Stillede Spørgsmål her.