Parykker – sikkert og naturtro


Hos Parykhuset kan vi præsentere mange forskellige hårløsninger. Parykker i ægte og syntetisk hår, samt extensions, hairpieces og meget mere. I rolige og trygge omgivelser har vi hjulpet mange forskellige mennesker med at finde lige præcis den hårløsning, der er optimal. Vi er specialister i parykker, med en baggrund i frisørbranchen og masser af efteruddannelse, i alle de år vi har været i denne branche.

Alle parykker tilrettes og efterses af Parykhuset så du opnår et langtidsholdbart resultat og ikke mindst et resultat som du kan være tilfreds med i lang tid.
Vi har mange års erfaring og ved hvilke følelser og udfordringer, der kan være ved at skulle have et alternativ til sit rigtige hår. Vi vil derfor gøre alt for, at du får en god oplevelse i butikken og ikke mindst en hårløsning, som vil skabe en positiv livskvalitet for dig.

Parykker er i dag meget naturtro og også behaglige at bære. De kan fastsættes på forskellige måder, og alt efter hvilken form for hårtab man har, finder vi den løsning, som er bedst. Har man mistet håret midlertidigt pga. af sygdom, vælger nogle aftagelige parykker eller turban, og ønsker man en mere permanent paryk eller hårdel, fastsætter vi dem på en sikker og behagelig måde.

Husk, at du kan få tilskud til din paryk hos din kommune. Læs mere om, hvordan du får tilskud, eller kontakt os og hør mere.

Vil du vide mere om vores parykker?

Vil du vide mere om dine muligheder, så kontakt os i dag. Du er naturligvis altid velkommen i butikken, hvis du vil se vores udvalg af parykker i Odense.
Læs også om turban

Paryk Parykhuset Odense