Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Allergivenlig makeup

I Parykhuset tilbyder vi allergivenlig makeup af høj kvalitet. Vi fører en serie af makeup med omtanke for miljø og ikke mindst allergi. Langt de fleste vil kunne tåle disse produkter, da de ikke indeholder allergi forstyrrende stoffer. Der er tale om professionel makeup til priser, hvor alle kan være med – og så er de selvfølgelig ikke testet på dyr.

 

 

Hvorfor vælge allergivenlig makeup?

Mange oplever i en stigende grad at blive ramt af allergi. Årsagen til allergier skyldes i langt de fleste tilfælde indholdet af skadelige stoffer i personlige plejeprodukter og kosmetik. Det gælder derfor om at skåne dig selv for så mange af disse skadelige stoffer som muligt. Og da makeup er en stor del af kvinders basisrutiner i hverdagen, er dette et oplagt sted at starte. Makeup er en ligeså stor del vores kvindelige identitet, som vores hår, så det skal du fortsætte med – blot med omtanke for din sundhed.

Læs også om hårpleje her, hvis du ønsker plejende, allergivenlige hårprodukter.

 

Sandstone Scandinavia  

I Parykhuset er det vigtigt for os at vide, hvad vores produkter indeholder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi ønsker kun at vores kunder får det bedste. Med det danske brand Sandstone Scandinavia kan vi sikre dig produkter, som ikke indeholder nogle farlige ingredienser, og som er yderst skånsomme overfor selv den mest sarte hud.

Sandstone Scandinavia er opstået med omtanke for parfumeallergi og med målet om at skabe en komplet hudvenlig makeup-serie. Flere og flere udvikler parfumeallergi, hvilket ofte skyldes indholdet af skadelige stoffer i personlige plejeprodukter. Derfor er Sandstone Scandinavia et brand, der arbejder tæt sammen med Allergy Certified, for at sikre hudvenlige produkter, som tilmed er veganske. Produkterne fra Sandstone indeholder derfor ikke parfume og skadelige allergener.

Kom ind og hør mere om Sandstone Scandinavia produkterne, og se det store udvalg af øjenskygger, læbestifter samt produkter til huden.