Sandstone Scandinavia


Sandstone Scandinavia er en serie med omtanke for miljø, og ikke mindst allergi. Langt de fleste vil kunne tåle disse produkter, da de er så rene som de kan blive. De er højt pigmenterede, hudvenlige og til en pris hvor ALLE kan være med. Og så er de selvfølgelig ikke testet på dyr.

I parykhuset forhandler vi disse produkter, men kan også tilbyde vore kunder et trin for trin kursus, hvor vi guider jer i hvordan man ved hjælp af en afrens og god hudpleje kan give sin hud den fugt og næring den mangler. Efterfølgende af nogle gode makeup teknikker der kan genskabe de mangler der kan være, under behandling med kemo.

Kom ind og hør mere om Sandstone Scandinavia produkterne og se det store udvalg af øjenskygger, læbestifter i de skønneste farver, med en fantastisk holdbarhed og meget mere.

Hvis du ønsker et lille kursus, gode råd, eller en gennemgang af  Sandstone Scandinavia produkterne, så bestil din tid i Parykhuset.

Få perfekte bryn!

Et Hurtigt step-by-step til flotte ens bryn:

  1. Tag en øjenblyant eller pensel, og hold den ud for yderste næsefløj og op langs inderste øjenkrog. Sæt en prik hvor brynet skal starte.
  2. Kig lige ud, og placer din pensel, i yderste kant af iris. Sæt en prik, hvor det højeste punkt af brynet skal være.
  3. Lad penslen flugte yderste næsefløj, med øjets yderste krog, og sæt en prik. Her skal brynet stoppe.
  4.  Tag nu din brynpensel og forbind de 3 små prikker, med små lette strøg. Lad stregerne blive mindre og mindre ud mod tindingen. Slut gerne af med Divaderme Brow Extender, som får det hele til at flyde lidt mere sammen.

Det kræver øvelse, så prøv nogle gange. Og så skal det nok lykkes 🙂