Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Makeup kursus i Parykhuset

 

Som kvinde betyder udseendet meget – og makeup er næsten en ligeså stor en del af vores kvindelige identitet som håret. Under et sygdomsforløb kan en god hudpleje og en frisk makeup være afgørende for din selvtillid og velbefindende. I Parykhuset ved vi, at makeuppen kan være med til at genskabe din identitet og fornemmelsen af at være dig selv.

 
I Parykhuset forhandler vi allergi venlig makeup fra Sandstone Scandinavia, men vi kan også tilbyde vores kunder et trin for trin kursus, hvor vi guider jer i, hvordan man ved hjælp af en god hudpleje kan give sin hud den fugt og næring, den mangler. Derudover deler vi ud af nogle gode makeup-teknikker, der kan genskabe de personlige udtryk, mangle oplever at miste under kemobehandling.
 

Forfin teknikkerne på makeup kursus

Vi tilbyder et makeupkursus til dig, der har mistet hele eller dele af dine bryn og vipper. Vi kan lære dig konkrete teknikker til at rekonstruere dine bryn samt definere øjnene med makeup. Eller til dig, der blot ønsker lidt tips og tricks til et lidt friskere hverdagslook. 

Fordelen ved makeuppen er, at du selv kan styre, hvor markant du ønsker, udtrykket skal være. Går du efter et let hverdagslook, hvor rammerne for dine egne ansigtstræk, blot skal trækkes op – eller går du efter et mere pyntet og markant makeuplook? Uanset hvad, så får du her nogle gode teknikker, som du kan bruge til hverdag og fest.

 

 

 

Sandstone make up logo