Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hudpleje

SARD kopenhagen – mod gener som følge af kemobehandling

  

Charlotte kasandra Tørnby har i mere end 20 år arbejdet med konventionel hudpleje, indtil hun i 2011 udviklede det danske hudplejebrand SARD kopenhagen.

Charlotte har personligt haft cancer tæt inde på livet, idet hendes søster døde i efteråret 2016 efter årelangt liv med cancer.

Søsteren overlevede mange forskellige cancerformer. Det starter med hudcancer omkring hendes 40 års alder. Syv år senere får hun konstateret tyktarmcancer og igen syv år senere er det brystcancer der rasere i Charlottes søsters krop. Kampen til brystcancer tabte hun, men levede dog med den i ca. 16 år, hvor de sidste to år af hendes liv også havde fået spredning til hjernen.

Søsteren har været igennem umenneskeligt mange kemo og strålebehandlinger, hvilket medførte store problemer med udtørring af hud og slimhinder og ikke mindst skadet hud på grund af strålebehandling.

Dette har været Charlottes drivkraft til at producere disse rene og milde produkter, som forhåbentligt kan hjælpe en masse andre, mænd som kvinder.

SARD kopenhagen kan med rette garantere at arganolie afhjælper stråleskader, at mandelolie styrker fugtniveauet i hud og slimhinder og at deodoranten er fri for aluminiumssalte og hjælper lymfesystemet til at komme af med affaldstoffer via sved. Produkterne lindrede Charlottes sidste tid ved blot at bruge de milde rene olier både udvendig, indvendig og ved mundtørhed og intimtørhed.

Til dig der er i strålebehandling anbefaler vi Arganolie der er 100 % naturlig og økologisk. Olien påføres hver aften på det stråleramte område, før, under og efter behandlingsperioden. Arganolien har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som er en kraftig antioxidant for huden. Den styrker og genopbygger hudens celler.

Ligeledes mindsker olien pigmentering i huden overalt på kroppen og styrker hudens elasticitet, så huden bliver opstrammet og mere ensartet.

Mod tørre slimhinder – ved intim og mundtørhed anbefaler vi 100 % ren, Sød Mandelolie. Den har et naturligt højt indhold af aminosyren arginin. Aminosyren har vi naturligt i vores hud og slimhinder. Argininer et sukkerstof som tilfører, binder og bevare fugtighed i hud og slimhinder. Sygdomme, alder og i dette tilfælde kemobehandlinger kan tørre slimhinderne voldsomt ud og derfor anbefales mandelolie at smører direkte i munden ved mundtørhed eller ved tørre slimhinder forneden. Man skal ikke være bange for at bruge den direkte på området. Ved ekstrem mundtørhed kan man tilsætte et par dråber æterisk citronolie for at give lidt mere mundvand. Dette anbefales også til terminalpatienter.

Oliekur til hovedbund. I nogle tilfælde ser vi en ekstrem udtørring og næsten eksemlignende udslæt på huden som følge af kemobehandling. Der anbefaler vi Abrikoskerneolie der er meget fugtgivende. Ved tør og sensitiv hud påføres olien efter behov indtil man synes der er bugt med det.

Alle SARD kopenhagen produkterne samt olierne kan selvfølgelig købes i Parykhuset eller direkte i vores shop