Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Hair loss as a result of chemotherapy

Ved kemoterapi er hårtabet den mest synlige bivirkning, som for mange er svært at håndtere. Det gør ondt på krop og sjæl at miste håret. Og det er, foruden de andre sundhedsmæssige problemer, et meget sårbart emne. I Parykhuset er det vores mål at lette den byrde, det er for dig, ved at finde den bedste hårløsning til netop dig.

 

Vælg den rette hårerstatning  

Mulighederne er mange, når det gælder hårerstatning.  Er du til en ny smart korthårsfrisure, et elegant tørklæde, eller en bibeholdelse af din nuværende frisure ved hjælp af en paryk? De fleste vælger en paryk under deres kemoforløb og supplerer med nogle smarte tørklæder og turbans undervejs.

Nogle bærer parykken dagligt, mens andre kun får den brugt en gang eller to. Det kan være i forbindelse med et bryllup eller en anden stor fest, hvor man ikke ønsker at tage fokus med sin sygdom. Med en professionel hårerstatning vil ingen registrere hårtabet, og sygdommen vil dermed træde i baggrunden.

Vi hjælper dig til at træffe den rigtige beslutning. Men husk også at mærke efter, og overvej hvilken hårerstatning der er bedst for dig. Hvis du vil vide mere om det tilskud, du som kemopatient kan få til paryk eller anden hårerstatning, så kan du læse mere om paryktilskud her.

 

Paryk i fiberhår eller ægte hår?

Mange ønsker at finde en paryk, der ligner ens nuværende hår og frisure mest muligt. Udbuddet af parykker er enormt stort, og dermed er det muligt at finde en paryk, der matcher din egen frisure. Men du skal også være opmærksom på, at med de mange muligheder varierer plejebehovet også, alt efter hvilken paryk du vælger. Jo længere håret er – desto større er plejearbejdet. Derudover har materialet har også betydning, for parykker leveres både i kunsthår og ægte hår. En paryk i ægte hår kan medføre et større tilpasningsarbejde og pleje end kunsthår. Men er man indstillet på dette, kan det blive et utroligt flot og naturligt resultat.

 

Tørklæder som hårerstatning

Som et supplement eller alternativ til paryk er der mange flotte hovedbeklædninger. Det kan være i form af turbans, huer eller tørklæder, som kan være dig behjælpelig under din kemobehandling. En paryk er et fantastisk hjælpemiddel, men selvom man er kommet langt inden for udviklingen af parykker, kan den stadig være til gene, hvis man bærer den hele dagen.

Når du er hjemme, må det gerne være bekvemt for dig – og her er hovedbeklædningerne fra Christine Headwear et oplagt valg. Alle huerne er produceret i naturmaterialer, som bambus, bomuld og uld af høj kvalitet, hvilket sikrer dig, at produkterne er åndbare og fugtabsorberende. De er skabt og fremstillet til at give kvinder et bredt udvalg af hovedbeklædninger og samtidig føle sig smuk i en vanskelig tid. Tag et kig på hele udvalget af hovedbeklædning online på shoppen.