Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Hair extensions

Har du tyndt og porøst hår? Med extensions eller topextensions kan du få et smuk hår – uanset som du ønsker mere længde, fylde eller farve. Mange med hårtab frygter, at den eneste løsning er paryk, men sådan er det ikke. Extensions og topextensions bliver integreret med dit eget hår, så naturligheden bevares. Produkterne er designet til, at de nemt kan påføres på egen hånd. Men de kan også fastgøres mere permanent, så du kan sove med det, tage i svømmehal og leve dit liv fuldt ud, som du plejer.

 

 

 Hår extension - før billede hår extension - efter billede

 

 

Hvad er extensions?

Extensions er som det lyder af ordet, en forlængelse. En forlængelse af det eksisterende hår. Man forlænger eller fortykker frisuren ved at påsætte extensions i håret. Mere konkret er extensions typisk i form af små totter/trenser som man stykvis placerer i håret. Der findes mange typer af extensions og valget af typen afhænger meget af dine ønsker og forventninger, samt dit hårs struktur. Undersøg derfor altid grundigt de forskellige typer extensions, før du beslutter dig.

 

Hvilken slags extensions er bedst? 

Hairtalk extensions er de mest skånsomme extensions, der findes på markedet. Måske har du dårlige erfaringer med extensions, der har påført dit hår skade og unødvendig belastning?  Med Hairtalks tapesystem kan vi påsætte extensions i selv det tyndeste hår, uden at det tager yderligere skade. Den ultratynde tape kan hverken ses eller mærkes i håret. Med Hairtalk extensions/topextensions får dit hår den hvile og ro, det har brug for, og vil gradvist måned for måned blive stærkere.

 

Hvordan sætter man extensions i?

Extensions kan fastgøres i håret på flere forskellige måder. Håret kan syes i dit eget hår i baner. Det kan også påsættes i små totter som ”klemmes” om håret med små ringe. Og endeligt kan det påsættes med tape. En ultra tynd og skånsom tape, som aftages igen med en mild form for sprit. Dette er den absolut mest skånsomme metode på markedet.

 

Hvad koster extensions?

Priser på extensions varierer i alt fra 1800,- til 7200,-. Priserne afhænger naturligvis af længde og mængde.

Med Hairtalk extensions kan du bruge dine extensions mere end en gang. Dine extensions vokser ud i takt med dit eget hår, og skal derfor rykkes op hver 4-8 uge. Der påsættes nyt tape på totterne hvorefter de bliver placeret i håret igen.

Denne behandling varierer også afhængig af mængden af totter.

Behandlingen inddeles i to varianter:

  • Lille oprykning:   950,-
  • Stor oprykning: 1200,-

 

Topextensions – nem og naturlig løsning mod hårtab

Med topextensions kan du nemt og hurtigt skjule et hårtab på toppen af hovedet. Med en bund af et tyndt net, hvor hårene enkeltvis er knyttet fast, ligner bunden en naturlig hovedbund. En top kan fastgøres på håret med clips, som du nemt selv kan tage af og på.

Alternativt kan den påsættes med Hairtalks tapesystem, medicinsk tape eller en speciel udviklet hudlim. Dette vil som oftest holde i cirka 4 uger, hvorefter du skal ind til et af vores service besøg. De kommer både i ægte hår og fiberhår og i alle farver og størrelser.

 

Hår af fineste kvalitet fra Hairtalk

Hairtalk extensions er ægte indisk tempelhår af fineste kvalitet. Håret er 100 % Remy, hvilket betyder, at alle hårstrå er vendt i samme retning og dermed ikke filtrer. Håret er heller ikke overfladebehandlet med silikone. Det naturlige skællag er bevaret, hvilket også gør at håret kan have sit naturlige fald. Håret kommer i alle længder og farver – selv i ”rootcolors”, hvor det ligner en naturlig udgroning. Vi hjælper og guider dig, så du kan få dit drømmehår tilbage.

Priser på extensions varierer i alt fra 1800,- til 7200,-. Priserne afhænger naturligvis af længde og mængde.

 

hår extensions fra Parykhuset - før billede hår extensions fra parykhuset - efter billede

 

Hairband – volume og længde på 5 min!

Hairtalk Hairband er perfekt til dig, som ikke ønsker en permanent extensionsløsning, men som blot vil opnå et langt og fyldigt hår ved festlige lejligheder. Hårbåndet påføres i en gennemsigtig og elastisk snor. Den er yderst behagelig at bære og indstilles individuelt, så den følger din hovedform. Håret er også af det samme eksklusive 100% Remy hår.

 

 

 

 

Pris på Hairtalk Hairband

Hairband, 25 cm                         kr. 2.450, -

Hairband, 40 cm                         kr. 3.200, -

Hvis der skal bestilles hår hjem, påkræves et depositum på 1200,-. Beløbet modregnes naturligvis, når ydelsen er leveret. Ved udeblivelse eller afbud inden for mindre end 24 timer før aftale tilbagebetales depositum IKKE!

 

Gratis hårkonsultation

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så tøv aldrig med at bestille din tid til en gratis og uforpligtende hårkonsultation. Vi vejleder, rådgiver og sparrer med dig omkring dine overvejelser, når det kommer til Ring på 66140706 og book din tid!