Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hår for Livet

Hår for Livet er den optimale løsning til dig, som ønsker at kompensere for dit hårtab på den mest fleksible, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af mænd og kvinder i alle aldre og fremstilles oftest efter individuelle mål. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin net eller foliebund.

Dækker dit behov

Vi tilbyder Hår for Livet både som hårdel eller helparyk- alt efter behov, men princippet er det samme. Er der tale om en helparyk, eller større skaldede områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller håret individuelt til dig. Du er derfor sikret 100% optimal pasform. Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen- typisk 4 uger- hvorefter håret tages af, renses, sættes på igen og styles. Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport og andre fysiske krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når du er til det månedlige kontrolbesøg hos Parykhuset.

Livskvalitet

Med Hår for Livet får du en hårløsning, der frem for alt er sikker og meget naturtro. Denne hårløsning er det tætteste du kommer på at have dit eget hår. Hår for Livet er livskvalitet- så enkelt er det.

Søg tilskud til din paryk

Hår for Livet kan betragtes som et personligt, kropsbåret hjælpemiddel i serviceloven § 112. For dig, som søger bevilling, er det særligt kapitel 21, der er interessant. Vi vil også, i Parykhuset, være behjælpelige med råd og vejledning i at søge økonomisk støtte hos din kommune. Husk i øvrigt du har frit leverandørvalg, uanset hvem din kommune har indgået aftale med. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os. Det er gratis og uforpligtende.

Læs mere om tilskud her http://www.parykhuset.dk/tilskud/

Kildeangivelse Toftild Alternativt Hår ApS