Mere end 50 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Extensions Odense

Hairtalk extensions er det mest skånsomme extensionssystem på markedet. Med disse extensions vil du foruden forlængelse og ekstra volumen også opleve, at dit eget hår bliver forbedret. Det lyder næsten for godt til at være sandt! Men ikke desto mindre er det en løsning, der både kan styrke dit hår indefra og give det et nyt og sundere udtryk udefra. Dit hår får nemlig langt mere hvile og ro, da du ikke længere behøver at kæmpe hver morgen med føntørre og diverse styling produkter.

 

Hairtalk extensions til ethvert hår og behov

Hairtalk extensions er skabt til det skandinaviske hår, da trenserne er ultratynde, så de hverken ses eller mærkes i håret. Du kan skabe nøjagtig det look, du ønsker med Hairtalk extensions. Der er ingen begrænsninger - om det er fuld forlængelse, lidt ekstra fylde, mere farvespil eller blot et par totter til at fuldende den rigtige frisure.

Hairtalk extensions er af 100% ægte indisk remy hår af fineste kvalitet! Dette betyder, at hvert enkelt hårstrå vender i den rigtige og samme retning, så det ikke filtrer, men falder smukt. Håret er heller ikke overfladebehandlet og kan derfor have naturligt fald. Håret kommer i alle lægder og farver samt ”root-colors”, så det ligner en naturlig udgroning.

 

Eksperter i forskellige hårløsninger

Hos Parykhuset er vi specialister i alt, hvad der omhandler løsninger til håret – uanset hvad situationen er for dig. Oplever du hårtab, eller har du et ønske om at give dit naturlige hår mere fylde med extensions? Lad os tage en snak om mulighederne for dig, og så finder vi sammen den løsning, der imødekommer dit personlige behov.

Du har altid 6 måneders fuld garanti på håret og får naturligvis en fuld gennemgang af hårets rette vedligeholdelse.

Bestil en gratis og uforpligtende konsultation på 66 14 07 06 eller info@parykhuset.dk