Tørklæder og turbaner


Alternativ Hovedbeklædning

Dét at købe en hovedbeklædning er en særdeles personlig sag og kan godt være en barriere at bryde for nogle. Parykhuset i Odense er eksperter inden for dette område. Vi har haft tusindvis af kunder igennem til netop denne form for behandling, og alle med et flot og tilfredsstillende resultat.

Vi ved hvor vigtigt det er at din hud kan ånde frit. Derfor gør vi meget ud af, at vores hovedbeklædninger er lavet af de bedste materialer fra naturen (silke, bomuld, uld og bambus). Alle produkter fra Christine Headwear, er specialdesignede, så der ikke er sømme, der kan irritere en sart hovedbund, og produkterne bliver altid siddende, hvor de skal.

Vi hjælper med at finde en hovedbeklædning til dig.

Turban eller tørklæde – den trygge og flotte løsning

Hos Parykhuset har vi foruden parykker og toupeer mange forskellige slags turbans og tørklæder i flotte farver og mønstre, så der er gode muligheder for at finde den hovedbeklædning, som passer til dig.

Vi har mange års erfaring med at finde den rette hovedbeklædning og ved at det kan være en meget personlig sag, at finde en turban eller tørklæde, som man føler sig komfortabel med. Vi fokuserer derfor på at gøre det trygt og behageligt for dig, når du besøger vores butik.

En Grøn Nyhed – Nathue

Milky Way fra Christine er en nathue lavet af mælkefiber, som er et naturligt materiale med specielle egenskaber. Det er åndbart og svedabsorberende og holder dig varm – ganske som uld. Mælkefiber er derfor et naturligt valg til Christine nathuer, så du ikke føler dig kold om hovedet, mens du sover, og samtidig føles huen blød og behagelig at have på – næsten som en ekstra hud. Fremstillingen af mælkefibre er kendt for ikke at have indflydelse på miljøet, så mælkefibre er virkelig et grønt produkt.

Kildeangivelse Christine Headwear