Plejeguide og vaskeanvisning af ægte hår


Tag parykken på i brusebadet. Sørg for, at håret er friseret godt igennem inden vask. Brug en åben børste eller en kam med brede tænder når du skal børste håret. Start altid ved spidserne og arbejd dig op mod hovedbunden. Friser hele håret forsigtigt igennem fra bund til spids og vask håret med shampoo med flad hånd fra rod til spids.

Skyl håret grundigt, men vær forsigtig, når du lader vandet skylle ned over håret. Skyl altid oppe fra og ned for at undgå, at håret filtre.

Pres overskydende vand ud af håret og tilfør balsam eller hårkur. Lad produktet virke i mindst 5-10 minutter. Skyl derefter oppe fra og ned samtidig med at du forsigtig frisere håret med en åben børste.

Pres vandet godt ud af håret med et håndklæde. Pak ALDRIG håret ind i håndklædet. Tilfør plejeprodukter (gerne morroccanoil) og friser godt igennem. Fra spids og arbejd op.

Sæt håret på stativet hvor det kan lufttørre, eller tør eventuelt med føntørre. Sørg altid for at bunden er tør før du tager parykken på. Tør eventuelt forsigtig med føntørre.

Brug et produkt med varme beskyttelse (gerne Morrocanoil eller GHD), hvis du bruger glattejern m.m.

Sov eller hvil ikke med parykken. Brug en nathue eller turban i stedet, for at skåne parykken. Vask og skyl altid med håret groretning, uden at gnubbe og vride håret, så det ikke filtre.
Vask efter behov – men træk den så længe du kan, for at skåne parykken.