Er du kemopatient patient?


Hvis du er i gang med kemobehandling, kan det bevirke at du mister dit hår midlertidigt.

At miste håret er den mest synlige bivirkning ved kemoterapi og er derfor også et sårbart og vigtigt emne. I Parykhuset vil vi rådgive og vejlede dig på den mest professionelle og nænsomme måde, så du føler dig i trygge hænder.

Du vil blive tilbudt en rekvisition til en paryk ELLER tørklæde, som en del af din behandling. Tilskuddet til din paryk eller tørklæde, skal du søge igennem dit sygehus eller region. Tilskuddet kan i langt de fleste tilfælde dække hele parykken.

Det er en rigtig god ide at bestille en tid til at prøve parykker inden eller i starten af behandlingen, så vi har en chance for at finde det helt rigtige til dig.

Hos parykhuset har vi et meget stort udvalg af parykker og tørklæder i butikken, så du vil som oftest gå hjem med det ønskede samme dag. Parykkerne er af meget høj kvalitet og vi gør en dyd ud af, at kunne levere det bedste på markedet til dig. De er behagelige at bære, og ser meget naturtro ud. Der følger selvfølgelig en god og brugbar vejledning med fra os.

Vi har private kabiner, så du kan føle dig tryg og tilpas hele vejen igennem forløbet.

Det er vigtigt at huske på at ikke alle former for kemoterapi medfører hårtab. Din kræftlæge kan oplyse dig om din behandling indebærer risiko for hårtab.

Under Shop og Hudpleje kan du læse om mange andre bivirkninger som kemoterapi kan medføre, som udtørret hud og slimhinder, og en beskadiget hud ved strålebehandlinger.

Parykhuset anbefaler:

CPH Femme er en butik der tilbyder brystproteser, protese BH’er, kompressions BH’er, almindelig kompression og støttestrømpeprodukter samt behandling for lymfødem.

Nadia som ejer CPH Femme er sygeplejerske og har selv haft brystkræft. Udover Nadia er vi et team af lymfødemterapeuter og har særligt fokus på at man som kvinde skal føle sig tryg, feminin og kvaliteten skal være helt i top.

Vi har Danmarks største udvalg af protese BH’er, fordi vi ønsker, at du som kvinde skal have et valg. Vores førende mærker er – Silima, Amoena og Anita.
Besøg vores webshop www.cphfemme.com