Om parykhuset


Vi har mange års erfaring inden for alternative hårløsninger.

Parykhuset åbnede i 1967 og har fra starten været én af Danmarks førende specialforretninger inden for området. Butikken har altid været specialiseret inden for kunstigt hår, og lige fra start har vi holdt os ajour med udviklingen. Parykhuset går ikke på kompromis med kvalitet. Hverken i produkt eller arbejde.

Ingelise Eisner

Ingelise Eisner er uddannet frisør. Hun startede som ansat i parykhuset i 1973. I 1985 overtog hun selv forretningen. Hun har som ejer af parykhuset i mange år tillagt sig en utrolig erfaring med alle løse hårdele. Hun ved præcis hvad der er det bedste for dig. Hun er opdateret med alle kurser og udvikling af det sidste nye. Hos Ingelise kan du føle dig tryg og i de bedste hænder.

Lene-Marie

Lene-Marie Lund er ansat i Parykhuset. Hun er uddannet frisør i 2011. Efter endt lærertid drev hun egen salon i 2 år, hvor hun også deltog i flere efteruddannelseskurser i London. Lene-Marie overdrog salonen i 2013, for at søge nye udfordringer.
1. september 2015 startede hun hos Parykhuset og hendes kreativitet og klippeevne passer perfekt til at arbejde med parykker og løse hårdele der skal integreres i kundens eget hår.
Hun ser mulighederne og løsningerne, så vi altid finder det helt rigtige til dig!

Hos Parykhuset kan vi præsentere mange forskellige hårløsninger for vores kunder. I rolige og trygge omgivelser har vi hjulpet mange forskellige mennesker med at finde lige præcis den hårløsning der er optimal. Vi er specialister i parykker, med baggrund i frisørbranchen og med masser af efteruddannelse.