Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Make Up

Sandstone Scandinavia

I Parykhuset er vi autoriseret forhandler af Sandstone Scandinavia og kan derfor med glæde tilbyde allergivenlig makeup af høj kvalitet! Produkterne omfatter blush, bronzer og lipstick.

Alle de kendte allergener er fjernet, de er 100% parfumefri og 100% parabenefri - og så er produkterne selvfølgelig ikke testet på dyr.

Sorter efter
Vis per side
Sandstone Blush
100206
Lækker Blush med mat eller glans effekt!
€21,19
Sandstone Lipstick
100663
Denne lipstick er et must-have!
€19,86
Sandstone Bronzer Compact
100226
Bronzer i en naturlig farve!
€33,19

Sandstone Scandinavia - Makeup med omtanke

Her er der tale om en serie af makeup, der har fokus på og nærer omtanke for miljøet, materialerne og ikke mindst allergivenlighed. Langt de fleste vil kunne tåle disse produkter, da de ikke indeholder allergiforstyrrende ingredienser. 

 

Det er vigtigt for os at vide, hvad vores produkter indeholder. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi ønsker kun at vores kunder får det bedste af det bedste. Med det danske brand Sandstone Scandinavia kan vi sikre dig et produkt, som ikke indeholder farlige tilsætningsstoffer og som derfor er venligt overfor selv den sarte hud. 

 

Sandstone Scandinavia er det rigtige valg og særligt for dig, der vil kere om din sarte hud men stadig ønsker at bære makeup. Her får du professionel makeup til priser, hvor ALLE kan være med.

 

Ønsker du hjælp til, hvordan du kan lægge en smuk makeup? Tag et kig på vores makeupkurser, som netop tager udgangspunkt i Sandstone Scandinavia.

 

 

Filter by:

Clear All