Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hvem er vi

Mød vores team i Parykhuset

I Parykhuset kan du føle dig tryg, da du er i de bedste hænder. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse bag sig, samt efteruddannelse og kurser inden for parykker og andre alternative hårløsninger. Vi er kendte med samtlige løsninger, samt den nyeste udvikling på markedet. I vores rolige og trygge omgivelser har vi hjulpet mange forskellige mennesker gennem årene med at finde den rette hårløsning.

Ved dit besøg i Parykhuset vil du blive mødt af Ingelise og Lene.

 

Ingelise

  


Ingelise
startede som ansat i Parykhuset i 1973, og overtog i 1985 Parykhuset selv. Hun har som ejer af forretningen gennem mange år tillagt sig en helt utrolig erfaring inden for alle løse hårdele. Hun har deltaget i et utal af kurser i både ind – og udenlands.

 

Lene


Lene
er frisør/hårspecialist i Parykhuset. Lene har været ansat i Parykhuset siden 2015, og har ligeledes deltaget i flere kurser. Lene har en særlig evne til at se muligheder, og med hendes kreativitet og klippeevne er hun fantastisk til tilpasning af parykker og integrering af løse hårdele med kundens eget hår. Lene har efteruddannelse i makeup og er dig altid behjælpelig med gode råd, tips og tricks.

 

Anne


Anne
er vores administrative ’blæksprutte’ og vores ansigt udadtil. Hun er en kæmpe inspirationskilde for rigtig mange kvinder, da hun selv lider af Alopecia og kan derfor sætte sig ind i hvordan det pludselig er at miste sit eget hår.
Hun vil være din personlige shopper, hjælpe og guide dig på bedste vis igennem sin egen erfaring og sørge for at du får det helt rigtige – med andre ord, du får en vejledning fra eksperten selv.
Anne vil være at finde i hendes helt egen personlige blog her på shoppen, samt på vores sociale medier, hvor hun vil vise en masse tips&tricks, nyheder, opsætning af parykker, fortælle lidt om sig selv og meget mere.
Anne har sin egen mailboks, så skulle du have nogle spørgsmål eller andet, er du velkommen til at skrive til hende på anne@parykhuset.dk
Når du besøger vores fysiske butik, vil du kunne møde Anne. Hun booker ikke kunder ind i sin kalender, men står altid klar til at hjælpe med hendes altid omsorgsfulde og kærlige betjening.

 

Hos os er gode råd ikke dyre!