Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hvem er vi

Mød vores team i Parykhuset

I Parykhuset kan du føle dig tryg, da du er i de bedste hænder. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse bag sig, samt efteruddannelse og kurser inden for parykker og andre alternative hårløsninger. Vi er kendte med samtlige løsninger, samt den nyeste udvikling på markedet. I vores rolige og trygge omgivelser har vi hjulpet mange forskellige mennesker gennem årene med at finde den rette hårløsning.

 

Ingelise 

Lene

 

Ved dit besøg i Parykhuset vil du blive mødt af Ingelise og Lene.

Ingelise startede som ansat i Parykhuset i 1973, og overtog i 1985 Parykhuset selv. Hun har som ejer af forretningen gennem mange år tillagt sig en helt utrolig erfaring inden for alle løse hårdele. Hun har deltaget i et utal af kurser i både ind – og udenlands.

Lene er frisør/hårspecialist i Parykhuset. Lene har været ansat i Parykhuset siden 2015, og har ligeledes deltaget i flere kurser. Lene har en særlig evne til at se muligheder, og med hendes kreativitet og klippeevne er hun fantastisk til tilpasning af parykker og integrering af løse hårdele med kundens eget hår. Lene har efteruddannelse i makeup og er dig altid behjælpelig med gode råd, tips og tricks.

Hos os er gode råd ikke dyre!