Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

High Heat Fiber

High Heat Fiber

Hej med jer 😊

I har nok alle bemærket det – vi får flere og flere parykker i High Heat Fiber på vores webshop.
Jeg synes personligt, at det er en helt fantastisk og lækker paryk, hvor man har rigtig mange stylingsmuligheder. High Heat Fiber parykkerne findes i så mange lækre farver og frisure og er virkelig nemme at holde.

I dette blogindlæg vil jeg komme nærmere ind på følgende:

 1.       Hvad er High Heat Fiber
 2.       Hvordan skal den vaskes?
 3.       Hvordan foregår stylingen?
 4.       Derfor skal du vælge en High Heat Fiber
 5.       Min egen erfaring

 

Hvad er det lige at High Heat Fiber betyder?

High Heat Fiber er en forholdsvis billigere og rigtig godt alternativ til en paryk i ægtehår. Håret i parykken er meget blødt og føles ægte.
Det som navnet betyder er helt rigtigt – Høj varmebestandig syntetisk fiber, der gør vedligeholdelse og styling let. Der kan benyttes et glattejern/krøllejern op til MAX 130 grader. 

 

Hvordan skal den vaskes?

Parykken skal vaskes på præcis samme måde som alle andre fiberparykker. Stille og skånsomt. Jeg bruger selv hårprodukterne fra Ellen Wille, da jeg synes de har en dejlig duft og gør håret blødt og lækkert.

Produkterne kan købes her.

Vaskeanvisningen til syntetiskhår er her. 

 

Hvordan foregår stylingen og er det nemt?

Stylingen af parykken er meget nem og så er det selvfølgelig et mega plus at frisuren er permanent indtil man styler den i en ny frisure.
Det skal lige siges, at det allervigtigste er, at parykken er våd under styling - meget våd. Jeg har nedenfor en video, hvor I kan se hvor våd den skal være – nærmest ’dryppende’.

Man kan bruge et glattejern, krøllejern, crepejern osv., det er bare vigtigt, at man kan indstille temperaturen til max 130 grader. Ellers er der risiko for at håret kan smelte.

Her kan I se hvor meget en lille styling med lidt krøller kan gøre. Parykken får et helt andet udtryk og meget mere fylde. Jeg har sat parykken på et hoved og brugt et crepejern. Man kan sagtens style parykken mens man har den på, det er slet ikke et must at have et stativ.

Stylingsguiden findes lige her.

 

 

Her ses lidt før og efter billeder og jeg må indrømme, at jeg faktisk har beholdt den krøllede frisure. Jeg er vild med det og igen - frisuren forbliver under vask!

Før

Før heat fiber

Efter

efter heat fiber

Efter

efter heat fiber fra siden

 

 

Derfor skal du vælge en High Heat Fiber

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en paryk i High Heat Fiber. Jeg har her prøvet at udpensle meget af det der taler for.

 1.       De vejer absolut ingenting. De er ikke varme, som mange andre parykker kan være og så føles den i sig selv meget let i håret.
 2.       Vask af parykkerne tager ingen tid. De skal blot lægges i ’blød’ i 10-15 min, først shampoo og så balsam. Parykkerne tørres forsigtigt i et håndklæde, rystes og derefter sættes de på parykstativet. Jeg mener, uden at lægge hovedet på blokken, at de er tørre og klar efter 4-5 timer. Et lille fif jeg gør er, at stille den udenfor til tørre – dog i skyggen. Så kan de faktisk tørre på omkring 2 timer.
  Når de er helt tørre, sprayes fiberolie i og de er nu klar til brug! Dét er nemt!
 3.       De kan styles i alle mulige smarte frisure og det er permanent indtil man styler i en ny. Så selvom man laver de lækreste krøller, går med dem i flere dage og vasker dem, så er de stadig i efter vask.
 4.       De findes i rigtig mange farver og de alle har den rootede bund (udgroningsbunden), der gør at den bliver så naturtro som muligt.
 5.       De holder rigtig længe, hvis man husker at passe og pleje dem. Giv dem rigeligt med fiberolie, så fibrene får noget fugt og ellers put Hair Tip Liquied i spidserne, hvis de spalter. Så bliver de så fine igen.

 

Når alt dette er sagt,så er der selvfølgelig også lidt ulemper. Det er der jo med alting. Jeg har gravet lidt frem, som man skal være opmærksom på.

 1.       Har du en der er længere end til skuldrene, skal man blot være opmærksom på hvor meget håret filtrer i længderne. Undgå så vidt muligt halstørklæder en hel dag og rullekrave. Sæt evt. parykken op de dage for at skåne den mest muligt. Jeg børster den selv igennem et par gange om dagen, for at undgå filtringen. For lige at slå en ting fast – så er det generelt sådan med parykker i både High Heat, ren fiber og ægtehår. Skån dem så meget som muligt, for så holder de længere og forbliver flotte i længere tid.
 2.       En anden ting er, at de godt kan have lidt tendens til at blive lysere i solen, ikke meget, men efter nogle måneder kan man godt se, at farven er lysnet. Hvis man ikke har noget imod det, hvilket jeg ikke selv har, så er det jo egentlig bare en fordel. Det skal så siges, at alle andre parykker også vil blive lysnet mere op i solen, det er ikke kun i High Heat Fiber.


 

Egen erfaring

Parykker i High Heat Fiber er blevet mine favoritter. De kræver ikke vildt meget og sidder altid flot – sagt på en anden måde, ingen dårlig hårdag.

Når du har vasket den, så står den klar næste morgen, den vejer ingenting og er heller ikke varm at have på.

En af de ’thumps up’ der også er ved den er, at farverne er meget flotte. Der er et rigtig fint farvespil i dem og så har de en lille udgroning, så der kommer lidt kontrast og naturlighed henover.

Jeg vil kalde High Heat Fiber parykkerne for Win-Win, da der er så mange fordele ved dem!
I har min store anbefaling herfra! 😊

 

 

 

Hvis i skulle have nogle spørgsmål eller andet, så er i mere end velkomne til at ringe på tlf.: 66 14 07 06 eller maile direkte til mig på; Anne@parykhuset.dk

 

Til sidst vil jeg bare sige god shopping - og stylingslyst 😊

Må i alle have en dejlig dag 😊

 

De bedste hilsner

Anne

Leave your comment