Smukt hår til dig med hårtab eller meget tyndt hår


Mange oplever at miste store mængder af deres hår en eller flere gange i løbet af et liv. Det kan skyldes mange ting, som eksempelvis: stress, chok, alopecia, forhøjet østrogen, stofskiftesygdom, medicinering, arveligt hårtab og meget mere. Desværre findes der ikke mange behandlingstyper på hårtab. Der er dog få muligheder, og i nogle tilfælde med godt resultat.

Som alternativ hårspecialister er det desværre ikke sjælden vi ser hårtab, og i mange tilfælde er det svært at diagnosticere årsagen og dermed også svært at behandle.

Uanset årsagen, og om det er et jævnt hårtab på hele hovedet, eller pletskaldethed findes der næsten altid en løsning. Som specialister inden for alternativ hår kender vi til alle mulighederne og sammenstrikker den helt rigtige løsning for DIG.

Vi arbejder slet ikke i kommercielle produkter, som shampooer, piller eller lignende, som lover dig håret tilbage. Kun alternative hårløsninger. Med et alternativt hårprodukt giver det dig en løsning på dit problem her og nu, og det kan være med til at give dit sind den ro det trænger til, under det enorme pres det er at miste sit hår.

Vores produkter er noget af det mest skånsomme for håret der findes på markedet. Dette betyder at dit hår stadig får den hvile og ro det har brug for under din hårdel, uden håret tager yderlig skade.

Extensions og top-pieces er nogle at de produkter vi arbejder meget med, som fastgøres med tape eller clips. Disse produkter er designet til nemt at kunne tages af og på, hvis dette ønskes. Men det kan også fastgøres mere permanent, så du kan sove med det, tage i svømmehal og leve dit liv fuldt ud, som alle andre.

En alternativ behandlingsmetode, kan sideløbende stadig finde sted.

Læs mere her om vores økologiske hårfibre til både mænd og kvinder, som kan påføres i hovedbund og hår ved lettere hårtab: https://www.parykhuset.dk/shop/great-hair-haarfibre-fordeler/

Tilskud

Er dit hårtab varigt kan du søge tilskud gennem din kommune. Ifølge serviceloven § 112, defineres paryk som et ”kropsbårne hjælpemiddel”. Dette betyder at det er gennem din kommune via Borger.dk du skal søge tilskud, hvor efter de afgør om du er berettiget økonomisk hjælp.

Parykhuset står altid klar til at være dig behjælpelig med at søge.

BEMÆRK! Ved kemo terapi får tilskud gennem det sygehus du er tilknyttet. Du får udleveret en rekvisition, som du skal medbringe ved afhentning af din paryk.

Bestil tid hos Parykhuset til en gratis konsultation, og få skræddersyet den helt rigtige løsning til dig. Tlf.: 66140706