Mere end 40 års erfaring | Hurtig levering | Fri fragt ved køb over 500,-

Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
RSS

Blog

Fastgørelse af paryk
Fastgørelse af paryk
Alle os der bruger paryk, kender til følelsen af om den nu også sidder helt fast. Den største frygt ville jo være hvis den blæste af midt på gaden. Det har i hvert fald været min frygt førhen, men ikke mere. Læs med og hør hvordan min frygt er blevet til foritd. Din frygt kan nemlig også blive fortid.
Kommentarer ( d)
Opsætninger af parykker
Opsætninger af parykker
Mange af jer har efterspurgt flere videoer og guides til opsætning af parykker og jeg vil rigtig gerne vise jer nogle af de opsætninger jeg laver i mine parykker.
Kommentarer ( d)
High Heat Fiber
High Heat Fiber
High Heat Fiber er en forholdsvis billigere og rigtig godt alternativ til en paryk i ægtehår. Håret i parykken er meget blødt og føles ægte. Det som navnet betyder er helt rigtigt – Høj varmebestandig syntetisk fiber, der gør vedligeholdelse og styling let. Der kan benyttes et glattejern/krøllejern op til MAX 130 grader.
Kommentarer ( d)
Livet med alopecia
Livet med alopecia
Hårtab er desværre ikke en så usædvanlig lidelse. Mange lever hver dag med et hårtab, og det kan have store konsekvenser for selvtillid og selvværd. Mange ønsker at holde sig anonyme, for ikke at skilte med sit hårtab. Dette gør også emnet meget tabu belagt.
Kommentarer ( d)